om oss


betalings validerings platformen hos www.iban.co.no er styrt av GV Solyushans Ltd,
en bedrift registrert i Bulgaria med adressen: Asen Zlatarov 16, 4000 Plovdiv
vår bedrift spesialiserer seg i å gi bedrift programvare som en tjeneste (SaaS) betaling validerings platformen .

What we do

Med et stadig voksende nummer av bedrifter som bruker vår tjeneste, vi er en pålitelig betaling validisering og optimaliserings tjeneste leverandør.
vår samling med enkel å bruke tjenester tilgjengelig som SaaS og UI hhjelper bedrifter med å spare fra mislykkede transaksjoner, streamliner betalings prossesen og beskytter mot svimmel.
alt det tar funksjonelt plass i et trygt miljø behandler all dataen som blir sendt til platformen som høy sensitiv.

hoved målet er å tilby pålitelig og nøyaktige bank detaljer returnert av våre tjenster ved å lisensiere data fra pålitelige data partnere som S.W.I.F.T., Vocalink, Deutsche Bundesbank, Banque de France etc.

 • produkter som er effektive og lette å integrere
 • løsninger som hjelper med å løse tekniske og bedrift utfordringer
 • Tids bevist, pålitelig teknologi og ekspertise
 • kvalikifisert teknisk støtte for hver forespørsel
What We do?
Our Values

våre verdier

vi tror på:

 • å være effektive, å gi enkle løsninger til komplekse problemer.
 • gjennomsiktlighet, være ærlig. en bedrift bør oppføre seg som en person. være annsvarsfull og ekte mot klienter og partnere.
 • kunders tilfredshet, jobber med våre klienter for å forbedre vår tjeneste.
 • deler vår kunnskap. vår nettside er bare ikke en måte for å selge våre tjenester. vi utlikker referanse sider og lever gratis ressurser for alle som trenger å forstå bank betalinger og de tekniske detaljene sånn som BIC koder, valuta kurser, IBAN struktur og lands informasjon og mer.

våre partnerskap

nøyaktig bank data er i midten av tjenesten vår og den er avhengig av at dataen skal være så nøyaktig som mulig. ved å bygge strategiske partnerskap med myndigheter i betalings sektoren, vi leverer en nøyaktig og pålitelig kilde av betalings referanse informasjon. våre data partnere inkluderer nasjonale banker, finansielle institusjoner og private bedrifter leverer og ivaretar bank kode data ressurser.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

vårt kompakte lag av utviklere, entrepenører og IT eksperter, har erfaring i å utvikle betalings validerings tjenester siden 2009.
vi har jobbet på tilpassete betalings validerings tjeneste innen forskjellige industrier.
med den kjappe utviklingen av EUs betalings ordninger, spesialiserte vi oss i streamlining av bank betalings for våre bedrift kunder.
mens International Bank Account Number ( IBAN ) ble ledene format for bank konto identifisering, utviklet vi et sentralisert system får å validere IBAN data.

 • i dag

  med støtte fra tusen av bedrifter som stoler på vår validerings metode, fortsetter vi å vokse, utvikle og forbedre vårt system for å gi bedre betalings validerings tjenester.

 • 2016

  har allerede en utrolig klientbase ved å bruke den første versjonen av API og UI for våre tjenester, vi utvidet rekkevidden på våre tjenester og utviklet nye forbedrede APIs til den nye platformen på www.iban.com

 • 2015

  lanserte programvare som tjeneste ( SasS ) IBAN Validering og kalkulering inkludert grunnleggende API funksjoner.

 • 2013

  Lanserte den førstee IBAN validerings platformen. den første nettsiden leverte en gratis IBAN validerings funskjonaliteten.